avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarit prin INTERPOL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarit prin INTERPOL

Cam de la ce pedeapsa cu executare in sus pot fi cerut inapoi in tara? De obicei ... stiu ca in contractele internationale se prevede de obicei o pedeapsa de 1-2 ani...

dar... in general cam de le ce pedeapsa in sus isi bat capul sa ma chiar caute?

L-am batut pe procuror: 1 an si 3 luni ...
Cel mai recent răspuns: papic8 , utilizator 01:30, 27 August 2013
Daca era sub 2 ani pedeapsa te puteai ascundea in Elvetia...asa ... doar intr-o tara care nu are acord cu Romania.

Poate ne zice domnul Laconschi , din experienta dansului cam pt. cati ani se "obosesc" aia sa te caute.

Am auzit chiar de persoane care se ascundeau in romaia, era opriti de politia rutiera, isi plateau si amenzile...

Chair imi este interesant daca au ceva protocol intern ... gen , de la 6 luni in sus urmarit national, de la 1 an in sus international, la fel cum au cu NUP-urile alea ca fapta nu prezinta pericol social.

Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2013
papic8, utilizator
Pai daca era interdictie de a nu parasi tara si era alerta prin INTERPOL, si odata si odata expira actele, cartea de identitate, pasaportul astea vor trebui schimbate si prin lege se pare ca se comunica respectiva fapta si pe la aia prin bazele de date si cand mergeti asa sa cereti va schimbati actele, ca pe la 5 ani asa mai expira, s/ar putea sa puna cosul pe dumneavoastra pe la iesirea din ambasada, dupa ce va dau pasaportul, spre exemplu.
Cica asa prevede legea. Si pentru ca ati incalcat interdictia de a parasi localitatea si tara, fiind fugar probabil, e posibil sa va mai adauge ceva mizilic acolo.
Poate va lamureste un avocat penalist, daca e bine sa stati fugar sau nu.
Cred ca l-au si prins deja! :)
Daca scrie pe aici nu l/au prins. Sau poate o fi vreun penitenciar care ofera internet gratis si telefon si facebook, si maseuze sau balerine la bara.
Minunat, visul oricarui barbat.
Poi uite ca nu mai scrie...

Eram curios de raspuns :D Ma prind astia cu o frauda economica...ceva... macar sa stiu si eu.

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendare in termenul de incercare? daniela_dany88 daniela_dany88 Sotul meu a condus fara permis si a fost prins, i s-a dat o pedeapsa de 10 luni cu suspendare. Acum cateva luni a condus iarasi fara permis si a fost prins. Ce ... (vezi toată discuția)
Inselaciune-alcool animacikaa animacikaa daca sunt in termen de incercare (condamnat pt inselaciune) si in perioada de incercare sunt prins conducand masina in stare de ebrietate voi fi condamnat ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare Happynes Happynes cum se executa pedeapsa cu suspendare?in penitenciar sau acasa de exemplu la 7 ani rog raspuns (vezi toată discuția)