avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru calculata gresit de instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru calculata gresit de instanta

Am urmatoarea situatie: am depus cerere de recurs la ICCJ. Am timbrat 4536 lei pentru suma contestata de 495979. De curand am primit citatia care precizeaza faptul ca trebuie sa platesc suplimentar: 1131 lei sub sanctiunea anularii cererii.....
Daca se aplica legea 146/1997 sau ordonanta 80/2013 nu rezulta in niciun caz aceasta suma (4536+1131=5667). Ma intreb: ce este de facut in aceasta situatie? Si cine plateste pentru aceasta greseala? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 15:42, 22 August 2013
Va multumesc pentru raspuns. Daca nu am facut cererea in termenul de 3 zile (de altfel nici un eram in Bucuresti la acea data), mai pot face ceva? Sau trebuie doar sa platesc si gata?
Trebuie să vă conformaţi dispoziţiei instanţei, sub sancţiunea menţionată - anularea cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog dati-mi ajutor, am termen pe 23.07.2014 vrica vrica Un partener a solicitat unui BEJ executarea silita a unui BO prin executor in corespondenta purtata el recunoaste ca i-am achitat o parte de creanta Eu am ... (vezi toată discuția)
Mai pot timbra acțiunea pânã la primul termen de judecatã? puideurs puideurs Buna ziua, Daca actiunea introductiva de judecare nu a fost timbrata, mai pot timbra actiunea pina la primul termen de judecata ? (20.05.2014), pentru ca ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare la incheierea privind solutionarea cererii de ajutor public judiciar? nicusorilinca nicusorilinca Buna ziua, speta pe care vreau sa v-o supun atentiei este urmatoarea: in 15 02.2013 am formulat o cerere de chemare in judecata, avand obiect obligatia de a ... (vezi toată discuția)