avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ce pot sa construiesc?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ce pot sa construiesc?

Buna ziua... Am cumparat un teren cu 35 m deschidere la drum (drum de servituite de 4 m) si cealalta latura de 13m.. Lotul nu are deschidere la strada principala, doar la drumul de servitute, fiind al 2-lea lot dintr-o parcela mai mare.Am fost la primarie si mi-au spus ca pentru o asemenea adancime nu pot sa primesc autorizatie de constructie... Eu vreau sa construiesc o casa mica, 8x10m baza, parter+etaj.. Doamna ela primarie imi tot repeta ca trtebuie sa las 5 si respectiv 3 metri fata de drumul de servitute si vecinul din spate.. Din adancimea de 13m daca scad 8 raman cu 5 metri si nu am ce casa sa construiesc... Va rog sa imi dati un sfat. Cu siguranta exista solutii ca sa mai micsorez distantele fata de vecini... Va multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Limite constructie casa laurentiuu laurentiuu Un teren intravilan in oras are deschiderea la strada de 17 m(latime) si lungimea (adâncimea) de 100m. Daca se doreste cumpararea a doar 500-600 mp dar la ... (vezi toată discuția)
Drum servitute cain2k cain2k Bună seara! Am o parcelă ce la stradă are 15.90 pe acte, iar drumul de servitute (pe acte) este de 4 m. Un nenea vecin insistă să las 5 m pentru drumul ... (vezi toată discuția)
Deschidere teren cerul cerul Vreau sa cumpar un teren. De la strada principala, asfaltata, se ajunge la teren pe un drum de acces pe care actualul proprietar il va face prin curtea lui cu ... (vezi toată discuția)