avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Daca acum 3 luni de zile comisia centrala de contestatii bucuresti, la contestatia facuta de mine legata de luarea in calcul a salariului brut in perioada 1990-1995,mi-a dat un raspuns favorabil obligand casa de pensii slatina olt sa-mi ia in calcul adeverinta in cauza dece casa de pensii nu a respectat aceasta dispozitie?Am fost nevoit sa depun o noua contestatie care va ajunge din nou la comisia centrala de contestatii,ce se va intampla?!!,in ce tara traim?Acum au trecut 150 de zile si nu am mai primit nici un raspuns,ce mai pot face?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:45, 22 August 2013
Faceti o interventie la CNPP.

[ link extern ]

Momentan nu se deschide,probabil este in reconstructie.

Legea 263/2010

ART. 138

In aplicarea prevederilor prezentei legi, CNPP indeplineste, in principal, urmatoarele atributii:

a) indruma si controleaza modul de aplicare a dispozitiilor legale de catre casele teritoriale de pensii;

Sau la Ministerul Muncii:

e-mail - relatiicupublicul@mmuncii.ro

Puteti face interventia la CNPP,acum se deschide:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la decizie de pensie SimonescuC SimonescuC In termenul legal (30 de zile) de la comunicarea deciziei de pensie s-a depus si inregistrat pe 08.02.2013 la casa de pensii contestatie la aceasta decizie ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva NICUMATEI NICUMATEI Am legalizat o hotarire definitiva si irevocabila intr-un proces pentru stabilirea pensiei. Am depus un exemplar si la casa de pensii desi aveau hotarirea (in ... (vezi toată discuția)
Art. 190 >> lege 263/2010 Faulkner Faulkner Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati ! Va rog sa-mi spuneti : -cui se subordoneaza Casa Nationala de Pensii Publice ( CNPP ) ? -CNPP are personalitate ... (vezi toată discuția)