avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... Mai citeste cineva carti?
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

Mai citeste cineva carti?

Sunt curios sa aflu care este parerea voastra. Ce fel de carti mai citesc romanii? Am ramas shocat de afluenta publicului in librariile din occident. Acolo, sunt momente cand familia merge sa cumpere carti.

La noi, am observat ca se cumpara doar cartile pentru examenul de soferi, cartile de specialitate (care sunt obligatorii pentru anumite examene). S-a cumparat si Codul lui DaVinci.

In rest, doar ziare, reviste si televizor. De ce oare? Sa ne fi plictisit de hartia unor manuscrise? Sa ne doara ochii pe toti?
Posibil ca este un avantaj pentru romanul de rand ca nu prea citeste, mai ales cartile care stau cat mai in fata in vitrinele librariilor, puse de cei care vor sa ne "culturalizeze" si sa ne invete mai ales noi religii si o noua istorie a nemului romanesc. Acest lucru ii enerveaza pe cei care investesc in acest mijloc de manipulare. Nivelul de trai ii sileste pe romani sa fie cat mai eficienti. Mergeti n biblioteci, in centrele culturale de limbi straine si veti vedea ca este destula lume interesata de carte, si nu numai.
Pt. mine cititul este un lux! Nu am timp de citit insa, sunt momente cand simt nevoia sa ies din cotidian si, ce sa vezi dau tot de cotidian: Cioran, "Caiete". V-o recomand!!!
sunt momente cand nu imi mai gasesc linistea si atunci ma afund in "Jurnalul fericirii" de Steinhardt si mai sunt acele momete cand pur si simplu vreau sa citesc ceva si ma afund in Moliere.
Hmmm!!! se pare totusi ca atunci cand vrem sa citim gasim timp...
Succes tuturor!!!
Suna interesant titlul " Barbatul ca produs". Stie cineva autorul?
autorul e pe pagina anterioara:cornel george popa........nu prea ma omor dupa acest tip de carti: ii prefer pe john fowles(cartea mea preferata e colectionarul),david lodge,michel houellbecq sau amelie nothomb.........
din pacate nu se mai citeste... cu atatea alte optiuni de a-ti petrece timpul liber...
Nici nu ma mai mir de ce se intalnesc tot mai des greselile de ortografie de gen a-si face. miam zis etc.
mie imi palc cartiel de suspans si sf-urile Seria Dune e unica:)

Alte discuții în legătură

John grisham Avocat Alexandru Gheorghe Avocat Alexandru Gheorghe Intrucat este un autor care are in principal ca subiect al romanelor sale thriller-ul juridic va propun si sugerez si sfatuiesc si solicit samd sa-l cititi ;) ... (vezi toată discuția)
Oare mai sunt sanse? ioana.achim ioana.achim Buna, numele meu este Ioana si as vrea sa va cer parerea in legatura cu ce inseamna sa scrii o carte..... de cand ma stiu scriu.... insa nu am considerat ca ... (vezi toată discuția)
Carti si iar carti Admin Admin V-au placut, v-au impresionat, v-au enervat. Tot carti sunt. Daca recenzia ta este chiar buna, o sa fie publicata ca articol in Avocatnet.ro. (vezi toată discuția)