avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contor de gaz blocat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contor de gaz blocat

Am o cunostiinta a carui contorul de gaz este blocat,contor ce se afla in casa scarii. Facturile ii vin maxim 2lei pe luna . El susutine ca va anunta aceasta problema ca doar pana la urma se vor face controale si nu vrea sa aibe alte probleme. INTREBAREA AR FI: si daca vin cei de la gaze si observa defectul cu ce il afecteaza pe el? eu sincer in locul lui nu luam nici un fel de masura deoarece contorul nu este in interiorul aparamentului si facturile ii sunt platite la zi
Cel mai recent răspuns: ovidiuh , utilizator 21:29, 13 Ianuarie 2015
Am avut un vecin care a patit aceeasi chestie. Nu a facut nimic, intrucat e obligatia functionarilor de la gaze sa verifice starea contoarelor din 3 in 3 luni, cand se face citirea. Cand si-au dat seama i-au inlocuit contorul. Atat. Fara costuri suplimentare.
asta am crezut si eu ca se poate intampla si nimic mai mult :)
Mai stii ceva de vecinul tau ? Au ajuns cei de la gaz cu verificarile ? De curand am constatat ca si eu sunt intr-o situatie identica si nu stiu la ce sa ma astept. Merci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Smecherie, adevar sau furt ? liviu f liviu f Buna ziua, Studiu de caz : -am o casa la tara unde locuieste o persoana; -pe data de 01 aprilie 2012 a fost inlocuit contorul de curent ... (vezi toată discuția)
Citire contor individual de gaze alina_25 alina_25 O cunostiinta de are contor individual gaze naturlae doreste sa stie ce consum are cum se calculeaza consum dar nu stie care cifre sunt care ... (vezi toată discuția)
Contoar pasant de gaze nastasescuadriana nastasescuadriana Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament de bloc si , la aragaz mi-am montat un contoar pasant de gaze-deci nu am centrala, ci, pur si simplu, pentru ca ... (vezi toată discuția)