avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nu reusesc sa iau legatura cu sotul meu.Va rog ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nu reusesc sa iau legatura cu sotul meu.Va rog ajutati-ma!

Buna ziua!Am o rugaminte pentru oricine are informatii despre sotul meu.Nu reusesc sa iau legatura cu el,deoarece nu stiu unde anume in tara este,iar numarul de telefon este deconectat.Este inginer in constructii,are 52 de ani.Va rog ajutati-ma cu orice informatie!Este foarte urgent:((
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:56, 24 August 2013
Solicitati sprijinul consulatului sau ambasadei tarii noastre din tara unde desfasoara activitatea sotul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent am nevoie de o parere va rog ContSters255519 ContSters255519 sotul meu a plecat acu cateva zile in belgia pentru a ajuta un prieten. tin sa precizez ca prietenul respectiv a comis o infractiune acolo si era cautat de ... (vezi toată discuția)
Accident in italia (pasager de autocar) geoman geoman Buna ziua.am un frate care in data de 1.05.2017 a fost imbarcat untr-un microbuz Atlassib din Faticeni la ora 2 si urma sa se deplaseze in Italia Nicosia, in ... (vezi toată discuția)
Cine ma ajuta? informatii din ungaria cristiistina cristiistina cine ma ajuta cum sa gasesc un site unguresc in care sa pot gasi pe o persoana care este arestata preventiv (vezi toată discuția)