avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj casã ca moºtenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj casã ca moºtenitor

Unchiul meu a cumpărat o casă şi după care a decedat. Nu a avut familie, nici copii.În viaţă se mai află 2 fraţi ai decedatului şi mama acestuia.Aş dori să aflu cine cît drept de moştenire are parte.Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniel1111 , utilizator 15:50, 24 August 2013
Fratii si mama lui.
Da 2 fraţi şi mama decedatului.
Ce drepturi din casă îi revin mame-i decedatului, şi cît le revin fraţilor?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 August 2013
Daniel1111, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unchiul meu a murit, mostenitori suntem eu si sotia lui tata (fratele defunctului)? andreistan andreistan Buna ziua, Unchiul meu, fratele tatalui meu a decedat in 2012, tatal meu a decedat in 2009, ramanand in viata sotia lui si eu. Unchiul a lasat o ... (vezi toată discuția)
Mostenire aurelia i iordache aurelia i iordache Bunica mea a murit acum 5 ani, lasind in urma o casa si teren agricol intr-o comuna in jud.Olt. A avut 2 fii - tatal meu (care a decedat inaintea bunicii) si ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii - fara copii ai decedatilor Elena27R Elena27R Buna ziua, Suntem in situatia de a cumpara o casa si terenul aferent care a ramas in urma decesului unor rude, matusa si unchi decedati amandoi acum 1 an. ... (vezi toată discuția)