avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nu s-au deschis airbagurile
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nu s-au deschis airbagurile

Am avut accident cu masina ( Kia ) , s-a facut praf , e posibil sa fie dauna totala( astept raspuns de la asigurator) , devizul este 40.000 lei la o masina de 65.000 lei. Accidentul a fost frontal iar airbagurile nu s-au deschis.
Vin cu intrebarea : Am vreo sansa de castig intr-un proces cu producatorul pentru ca nu s-au deschis airbagurile ? Daca da , ce trebuie sa fac ? Va multumesc .
Notificati producatorul; apoi deschideti actiune in instanta.

Este de discutat (cu avocatul dvs. sau pe care il veti alege!) ce tip de actiune deschideti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident renault clio tillytheone tillytheone Salut, Am avut si eu un accident acum 3 saptamani,din vina mea,am alunecat cu reanult-ul clio si am intrat intr-o dacie papuc.Dacia papuc s-a rezolvat cu ... (vezi toată discuția)
Accident scara scara buna.. va rog sa ma ajutati cu ceva informatii.In urma cu o luna am fost implicat intr-un accident rutier, mai explicit ..... o masina a iesit din parcare fara ... (vezi toată discuția)
Accident rutier dauna totala sau sa o repar Biancasop Biancasop Buna. Azi am avut un accident, vinovatul nefiind eu, domnu iesea de pe strada sa faca stanga nu s-a asigurat iar eu venind de pe strada principala cu viteza de ... (vezi toată discuția)