Mi-a fost ridicata masina din parcarea blocului ,culmea undeva la ora 20.30.In prima faza am chemat politia crezand ca mi-a fost furata.Prin intermediul politiei am aflat ca de fapt masina a fost ridicata de SGU Ploiesti pe motiv ca avea un anunt "care nici macar nu era lipit de geam ...era pur si simplu uitat pe bordul masinii"din ziua in care mersesem la targ cu ea.Am recuperat auto a doua zi contra sumei de 450 lei .Mi se pare ilogic sa-ti ia masina dintr-o parcare pentru care tu platesti impozit la primarie.As ruga pe cei in masura sa-mi dea un sfat cum sa fac sa-mi recuperez acei bani ,pentru ca eu consider ca mi-au fost luati pe nedrept.Ce posibilitate de vanzare a masinii era intr-o parcare????????????????????? Mentionez ca pe nota de constare a ridicarii nu este mentionat ca a fost ridicata din parcarea blocului.
daca aveati loc de parcare platit e un abuz..... puteti sa ii dati in judecata sa va recuperati banii.
cu anuntul de vanzare, in alba se percepe 2 lei taxa ca sa poti posta anunt de vanzare....