avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa prima inmatriculare la autoturism in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa prima inmatriculare la autoturism in leasing

Buna ziua
in oct 2012 am achizitionat pe firma un autoturism de la Bcr Leasing pentru care am platit taxa de prima inmatriculare apox. 2000 euro. Dupa ce a aparut legea in 2013, taxa este de numai 300 euro. Am trimis solicitare la Bcr Leasing pentru recuperarea taxei si de atunci la doua saptamani discut cu diverse persoane din cadrul companiei si nu reusesc sa recuperez banii dati in plus. Intrebarea mea este cum as putea sa ma ocup personal de acest lucru, fara sa mai apelez la dansii. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 12:14, 18 Septembrie 2013
Din ce stiu eu ar trebui sa va faca ei o imputernicire si apoi sa va ocupati dvs. de tot
am sa incerc asa, multumesc
stie cineva sa mi spuna daca mai exista si alta dovada fara acea imputernicire prin care unicredit leasing imi cere 80 euro +TVA ptr ami fi eliberata?

Pai ar trebui sa aveti factura de plata, ca teoretic unicredit a platit la stat si dvs. catre unicredit. Deci, dvs. aveti deja dovada. Nu vad de ce sa va oblige sa achitati o asemenea taxa aberanta, din moment ce aveti o factura emisa de ei pe care ar trebui sa scrie clar pentru ce sunt banii.
Am depus normal la dosar factura,chit de plata la banca catre unicredit in care e specificat ptr ce e platita acea suma,deci unicreditul nu s a folosit de banii lui ,si acum ca sa mii pot recupera cu acea imputernicire ,vor 80 euro +tva,Le as face o sesizare la BNR ptr perceperea acestor comisioane care nu si justifica apartenenta.Desi la ora actuala sunt proprietara bunului

Alte discuții în legătură

Firma de leasing refuza eliberarea imputernicirii necesara recuperarii taxei de poluare, mai mult, la facturarea taxei aplica tva emesekarda emesekarda In anul 2011, luna mai , am achizitionat in leasing, un autoturism marca Renault Megane. In contractul de leasing au fost incluse prevederi referitoare la ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa inmatriculare adryan20112 adryan20112 Buna ziua. Va rog daca cineva poate sa ma ajute cu o informatie.Am luat o masina noua in leasing pe societate am platit taxa de inmatriculare in 2008 ... (vezi toată discuția)
Adeverinta anaf/contract leasing cristiana_h cristiana_h Buna ziua, Am o nelamurire si doresc sa stiu punctual, cu articole de lege cum pot rezolva o situatie. Am incheiat la inceput de martie un contract de ... (vezi toată discuția)