avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiez masina si circul cu ea, ce risc?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiez masina si circul cu ea, ce risc?

buna ziua!am auzit la cineva ca a radiat masina, pt ca avea impozit de 2500lei si circula asa cu ea.ce risca el sa pateasca daca este depistat??si daca se poate depista la un conrol ??ma bate un gand si pe mine=D>
Ultima modificare: Duminică, 25 August 2013
carmen01011958, moderator
radiat de unde?
Daca proprietarul auto,pe proprie raspundere solicita radierea auto din circultie,pe cale de consecinta auto respectiv nu mai are dreptul a fi utilizat pe drumurile publice
O data radiat auto din evidenta IPJ-SPR,numai prin procedura speciala se mai poate dispune reintroducerea in circulatie a respectivului autoturism
Radierea de pe rolul fiscal se poate solicita in conditii legal prevazute
de la taxe si impozite
- de la taxe si impozite risca sa il taxeze din urma 5 ani daca il depisteaza (nu stiu cum);
- problema se pune ce risca de la politie, caci ii trebuie de la politie un certificat de dezmembrare cu care sa mearga la fisc si ca sa ia certificatul de dezmembrare trebuie sa predea certificatul de inmatriculare ... deci nu vad cum poate sa faca treaba asta si sa mearga si cu auto. Asta inseamna conducere auto neinmatriculat, deci risca puscaria.

Prietenul ce zice? Cum a facut? Chiar sunt curios.
Ultima modificare: Duminică, 25 August 2013
trandafir2, moderator
deci maine dimeata ma duc la taxe si impozite cu un contract de vanzare-cumpare auto,ma pun la zero si am acea hartie care ma anunta ca auto nu ma figureaza pe numele meu.
daca fac asta e fapt penal??ce risc cel mai rau??

Alte discuții în legătură

Masina radiata fiscal tonicatarama tonicatarama buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, doresc si eu o lamurire: in luna iulie am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare, am scazut-o de la taxe si impozite. Cumparatorul a ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata in termen, cam de... 6 ani! cyan cyan am urmatoarea problema cu vechea masina. in 2006 convenisem cu cineva sa-i vand masina. dupa ce am scos-o de la fisc nu ne-am mai inteles la pret si tranzactia ... (vezi toată discuția)