avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare auto

Buna ziua, doresc si eu o lamurire: in luna iulie am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare, am scazut-o de la taxe si impozite. Cumparatorul a inmatriculat masina pe numele sau ceea ce inseamna ca masina a fost radiata de pe numele meu. In urma unor verificari am aflat ca masina este inca pe numele meu la inmatriculari. Care sa fie motivul? se opereaza mai greu in baza de date la inmatriculari sau trebuie sa fac alte demersuri?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters320906 , utilizator 16:29, 11 Septembrie 2014
Prezentati-va la autoritatea fiscala si solicitati radierea auto de pe rolul dv fiscal in baza contractului de instrainare
mergeti la fisc si la inmatriculari auto si verificati. normal, daca auto este inmatriculat de cumparator atunci se opereaza peste tot. nu se poate ca o masina sa fie si pe numele vanzatorului si al cumparatorului.
La adm fiscala a fost radiata de pe rol, problema este la politie,la inmatriculari auto acolo apare pe numele meu.
inseamna ca la politie figurati dvs. luati legatura cu cumparatorul. daca nu se poate faceti o adresa catre politie si atasati copia actului de vanz.-cump.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiez masina si circul cu ea, ce risc? ContSters233402 ContSters233402 buna ziua!am auzit la cineva ca a radiat masina, pt ca avea impozit de 2500lei si circula asa cu ea.ce risca el sa pateasca daca este depistat??si daca se ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul Roby1967 Roby1967 Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)