avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta pentru ani de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta pentru ani de munca

buna seara,as dori sa aflu de unde ar mai putea sotul meu sa primeasca o adeverinta referitoare la perioada lucrata pe litoral, ca si chelner in perioada anilor 80.a lucrat la hotel astoria din eforie nord,hotel safir din cap aurora,si la mamaia si neptun.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: liaminea , utilizator 15:32, 27 August 2013
Sotul dvs va trebui sa se adreseze fostilor angajatori , in vederea eliberarii adeverintei de vechime pentru perioada lucrata.

Daca acestia nu mai exista atunci se va putea adresa Directiei Judetene a Arhivelor Nationale Constanta sau cei care detin arhiva fostilor angajatori ai sotului dvs.
buna ziua,va multumesc pentru raspuns,acolo cred ca va trebui sa se adreseze,dar mai am o intrebare si anume:stiti cumva adresa acestei arhive?va multumesc inca odata.
Direcţia Judeţeană Constanta a Arhivelor Naţionale
Adresa: str. ªtefan cel Mare nr. 121, cod 900705, Jud. Constanţa
Telefon: 0241/665463
Fax: 0241/665463
E-mail: constanta.an@mai.gov.ro
Program Sala de studiu: Luni-Vineri: 8.30-15.30
Program Relaţii cu publicul: Luni-Miercuri, Vineri: 8.30-16.30, Joi: 8.30-18.30
Audienţe şef serviciu: Marţi, Joi: 13.30-15.30
Ultima modificare: Marți, 27 August 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
va multumesc foarte mult,o zi placuta va doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva intreprinderea de transporturi constanta OpreaDiana OpreaDiana Stiti cumva unde sunt arhivele pentru Intreprinderea transporturi auto Constanta - sectia reparatii auto ? (vezi toată discuția)
Bună seara,caut de ceva timp arhiva de la ita autobaza 6/medgidia,in ... Emyne Emyne Bună seara,caut de ceva timp arhiva de la ITA AUTOBAZA 6/MEDGIDIA,in vederea obținerii adeverinței de grupă pentru depunerea dosarului de pensionare.Se ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime titageorgiana titageorgiana tatal mea vrea sa isi stranga vechimea si are nevoie de arhiva de la trustul de montaj-ciment Bucuresti-TIMB....aveti cumva idee cum mai pot lua legatura sau ... (vezi toată discuția)