avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de urmas anuleaza ajutorul social al mamei?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de urmas anuleaza ajutorul social al mamei?

Am o nelamurire si daca puteti sa ma ajutati este super. Am rezolvat cu ajutorul dumneavoastra o familie nevoiasa formata din sapte copii,din care ,doar 2 sunt minori,sa poata lua pensie de urmas in urma decesului tatalui.Mama nu a fost casatorita civil cu tatal celor sapte copii si beneficia de ajutor social dat de la primaria din comuna. In urma stabilirii pensiei mama trebuie sa mai beneficieze de acest ajutor social,daca decizia pentru pensie este pe numele celui mai mare din cei doi copii minori?(Mama ar fi trimisa sa aunte primaria de aparitia deciziei )

Alte discuții în legătură

Scoatere de la ajutorul social ElenaLuisa ElenaLuisa O mama are 3 copii minori. Unul este din prima casatorie si e divortata si nu primeste pensie alimentara,iar ceilalti doi sunt gemeni si tatal lor nu a fost ... (vezi toată discuția)
Pensie mika1976 mika1976 Am o vecina care are 7 copii,din care 3 minori.Locuieste in mediu rural si beneficiaza numai de alocatiile de stat de 42 ron de la fiecare copil ... (vezi toată discuția)
In cazul in care mama decedata a fost beneficiara de ajutor social ... Mariana Topciu Mariana Topciu In cazul in care mama decedata a fost beneficiara de ajutor social , copiii minori au dreptul la pensie de urmas ? (vezi toată discuția)