avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit TVA aferent cheltuieli protocol
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

TVA aferent cheltuieli protocol

Buna ziua!
Am depasit suma admisa pentru cheltuieli protocol.Pentru calculul impozitului pe profit nu am luat in calcul TVA aferent acestei depasiri,rezultand un impozit pe profit mai mic.Ce pot face?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mamon , utilizator 09:27, 27 August 2013
rectificati declaratia 100 sau 101 ( nu ati spus la ce perioada se refera calculul impozitului pe profit). Si inregistrati diferenta in contabilitate prin 691/117 = 441 .
Ultima modificare: Luni, 26 August 2013
Ioan Petru Butariu, Contabil
Multumesc!Perioada era decembrie 2012(am descoperit cand am trecut in registrul de evidenta fiscala)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pierdere contabila mikitud mikitud Buna ziua, O societate SRL platitoare de impozit pe profit care a fost pe pierdere in ultimii doi ani,dar pe trimestrul 1 2013 am profit cum declar in dec ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 cu probleme mihadoro07 mihadoro07 Buna seara, am si eu o problema. In anul 2010 primele 3 trimestre am depus decl 100 cu imp forfetar. In ultimul trimestru nu am mai depus decl. 100. Acum cand ... (vezi toată discuția)
Imp pe profit claudiaP claudiaP Buna ziua, Pentru tim IV al anului 2011 depunem D100 la nivelul trim III? Va multumesc! (vezi toată discuția)