avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Bună ziua,
Scoala a fost structura la un liceu , pe perioada 01.09.2010-031.08.2013 și Revisalul a fost făcut pe CUI-ul liceului. Cu 01.09.2013 școala are personalitate juridică și evident alt CUI.Întrebarea mea este dacă în Revisal se poate schima CUI-ul și angajatorul ca să ne păstrăm personalul fost al școlii înainte de sept.2010 (fără a introduce din nou toți angajații).Cei de la ITM nu au știut să-mi spună și ei ziceau că va trebui să introduc tot personalul din nou.
Dacă se poate schima CUI-ul și angajatorul, vă ror să-mi spuneți și cum ?
Vă mulțuimesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:04, 28 August 2013
1. Se pot modifica si datele angajatorului.
- Modificarea se poate face apeland butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Angajator":

- Se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran.
Aici se poate modifica CUI-ul

- Se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran si apoi se apasa butonul "Salveaza".

2. Insa va trebui operat si transferul salariatilor de pe vechiul CUI pe noul CUI :
In acest sens, pe vechiul CUI se opereaza astfel :
- In aplicatia Revisal se selecteaza modulul Contracte si apoi se alege optiunea Incetare.
La “Temei incetare” se selecteaza “Alt Temei” (alte temeiuri de incetare), urmand ca apoi in campul “Explicatie” sa se completeze urmatoarele: Obtinere personalitate juridica ,art. 173 din Codul muncii.

La rubrica “Data incetare” se trece data obtinerii personalitatii juridice a Scolii.
Vă mulțumesc ptr.răspuns. Aș mai avea o întrebare, pe vechiul CUI sunt toți angațaii cu cei care sunt ai liceului(150 ) și pe noul CUI vor fii (50-52) ce fac cu cei care sunt ai liceului? , le încetez contractul, dar ei tot timpul rămân în baza mea, adică pe noul CUI ?
Fiecare Scoala trebuia sa aiba programul REVISAL si nu la comun cu al liceului.
Nu aveam cum să avem fiecare școală, deoarece și scoala și liceul au avut același CUI, școala devenind structură la liceu, trei ani, iar de la 01.09.2013 școala se desprinde de liceu și dobândește personalitate juridică din nou (ca până la 01.09.2010.
Se putea face REVISAL-ul separat si in acele conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer angajati intre doua societati - septembrie 2016 AnamManole AnamManole Care este procedura de transmitere in Revisal a transferului angajatilor intre doua societati? Incetam contractele de munca la firma cedenta si intocmim si ... (vezi toată discuția)
Revisal Ileana popa Ileana popa Buna ziua, Operez in carnetele de munca intr o institutie de invatamant9scoala generala), care a devenit structura la un colegiu tehnic, ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui angajator nou in revisal niko79 niko79 Buna ziua! Am si eu o intrebare: am deja ub angajator inregistrat in revisal si vreau sa il inregistrez pe al doilea. Merg pe registru, apoi adaugare ... (vezi toată discuția)