avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cumul de functii in primarie!
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cumul de functii in primarie!

Buna ziua!De ceva timp mi se aduc noi sarcini in primarie, prin dispozitia primarului,deja avand la activ vreo 4 noi atributii,ceea ce nu mi se pare corect din moment ce eu sunt incadrat ca Inspector SPCLEP.Cand am spus gata numai doresc sa am si alte atributii(fara vreun spor sau vreun ban), mi s-a spus cu atata ura "ca nu e dupa tine baiatule, tu aici faci ce zicem noi, nu cum vrei tu".
In situatia asta ce as putea face?sa raman doar cu atributiile de evidenta populatiei!

Alte discuții în legătură

Sef serviciu evidenta populatiei hellboy87 hellboy87 Buna seara! Am o nelamurire cu privire la serviciul de evidenta populatiei nou infiintat in cadrul unei primarii, momentan suntem doua persoane prinse la ... (vezi toată discuția)
Am fost secretar comuna peste 6 ani, cum voi fi salarizata? lihuoanaelena lihuoanaelena am fost numita secretar comuna prin dispozitia primarului fara concurs eu fiind incadrata pe alt post inspector specialitate studii superioare zootehnice,am ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii de audit intern intr-o primarie Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua. Lucrez intr-o primarie dintr-o comuna de gradul III pe un post contractual. As dori sa stiu daca prin dispozitie a primarului imi pot fi ... (vezi toată discuția)