avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Am fost secretar comuna peste 6 ani, cum voi fi ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Am fost secretar comuna peste 6 ani, cum voi fi salarizata?

am fost numita secretar comuna prin dispozitia primarului fara concurs eu fiind incadrata pe alt post inspector specialitate studii superioare zootehnice,am functionat permanent pe acest post si am fost platita ca secretar,acum am revenit la postul de inspector specialitate cu ce salariu ma plateste,mentionez ca in timp ce functionam ca secretar am promovat in grad si trepte pe functia de inspector este corect ?sau acum o sa fiu platita la gradul avut anteior?
Cel mai recent răspuns: lihuoanaelena , utilizator 19:30, 24 Ianuarie 2012
"in timp ce functionam ca secretar am promovat in grad si trepte pe functia de inspector este corect ?"

Interesant ca atunci cand detineati functia de secretar nu v-ati pus aceasta intrebare.... :(:hammer:

Asta e demna de cartea recordurilor :(
Sa detineti o functie dar sa promovati in alta, si nu doar promovare in grad ci si in trepte pe functia de inspector:rofl: :love2::clapping:

Dupa O.G. nr. 10/2008, functia contractuala de executie de inspector de specialitate avea doar grade profesionale, IA, I, II, etc., dar din ce spuneti se pare ca la unele primarii din Romania orice este posibil!..
Sa moara de ciuda Boc cu masurile lui de austeritate! :)))):banned:

functia de inspector de specialitate este functie publica nu contractuala.Acum contabilul nu vrea sa ma plateasca la gradul si treapta la care am avansat intre timp,si ma ameninta ca sesizeaza anticoruptia,pentru ca m-am promovat singura fiind pe postul de secretar,are dreptate ,cum va trebuii sa ma plateasca acum ?
"functia de inspector de specialitate este functie publica nu contractuala."
Pe bune? Ma cam indoiesc sa fi avut o functie publica specifica cu denumirea de inspector de specialitate....

Cred ca dvs. nici macar nu stiti ce fel de functie ati detinut:hammer:
Functia publica de executie de inspector avea gradele profesionale debutant, asistent, principal, superior si treptele de salarizare 3,2,1.
Functia contractuala de executie de inspector de specialitate avea gradele IA,I,II,III.

Nu e de bun simt ca ar trebui sa reveniti exact pe functia detinuta (cu salariul aferent acesteia) inainte de a fi numita secretar, fara a lua in considerare promovarile "fantoma" facute chiar de dvs?
scuze functia de consilier,dar in caz ca ma reclama pot sa patesc ceva ?
Legea nr. 188 din 8 decembrie 1999 privind Statutul funcţionarilor publici - raspundere disciplinara
ART. 77
(5) Sancţiunile disciplinare se aplică în termen de cel mult 1 an de la data sesizării comisiei de disciplină cu privire la săvârşirea abaterii disciplinare, dar nu mai târziu de 2 ani de la data săvârşirii abaterii disciplinare.

Alte discuții în legătură

Post secretar comuna blocat de 6 ani lihuoanaelena lihuoanaelena poate un primar sa tina blocat un post de secretar vacant peste 6 ani suplinit de un inginer zootehnist functionr public pe functia inspector specialitate.Se ... (vezi toată discuția)
Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)
Cresterea salariala ca urmare a trecerii de la functie de executie la functie de conducere daniel 78 daniel 78 Sunt functionar public, urmeaza sa trec de la functie de executie cu grad principal la o functie de conducere. Intrebarea mea este: voi fi trecut pe perioada ... (vezi toată discuția)