avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Am fost secretar comuna peste 6 ani, cum voi fi ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Am fost secretar comuna peste 6 ani, cum voi fi salarizata?

am fost numita secretar comuna prin dispozitia primarului fara concurs eu fiind incadrata pe alt post inspector specialitate studii superioare zootehnice,am functionat permanent pe acest post si am fost platita ca secretar,acum am revenit la postul de inspector specialitate cu ce salariu ma plateste,mentionez ca in timp ce functionam ca secretar am promovat in grad si trepte pe functia de inspector este corect ?sau acum o sa fiu platita la gradul avut anteior?
Cel mai recent răspuns: lihuoanaelena , utilizator 19:30, 24 Ianuarie 2012
Ma refeream la raspunderea penala.La abuz in serviciu,anticoruptie.
Administratia publica locala in toata splendoarea ei.
Stimata doamna, ce fel de inspector de specialitate erati inainte de a fi facuta secretara?Se poate sa fi fost functionar public,la timpul la care faceti referire, dar cu studii superioare zootehnice???
Cat timp ati ocupat functia publica de conducere, de secretar uat, nu cumva ati fost persoana care facea si incadrarile personalului (atributii de resurse umane)?
Cum ati ocupat timp de 6 ani o functie publica de conducere prin dispozitie de primar cand acest lucru se poate pentru maxim 6 luni?
Cand v-ati promovat, din ce in ce ati facut-o? Pe baza la ce?
Sunt cateva din intrebarile pe le-ati putea primi (nu numai dvs.)
Doar, timp de 6 ani, ati contrasemnat spre legalitate actele emise de uat, nu?
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2012
zama cristian, utilizator
in timp ce functionam ca scretar am trecut la consilier superior examen aprobal ANFP,iar ulterior din 2 in 2 ani am trecut cate o treapta,prin dispozitia primarului
nu am aceste raspunsuri pt.ca este vorba de alta persoana eu vreu sa inteleg ce se petrece si unde pot ajunge jonglelile si abuzul.Va spun cateva date in posesia carora sunt si vreau un sfat pt.a sesiza organele competente si a pune punct arogantei.Aceasta persoana f.p a fost numita secretar prin dispozitia primarului 2003-2004,in anul 2008 fiind tot pe postul de secretar a sustinut examen de grad cu avizul ANFP trecand consilier superior,in continuare s-a jucat cu treptele in prezent cand s-a suparat pe persoana care era salariata pe durata determinata pe postul ei,a trecut pe post dispozitie de salarizare a primarului pe functia de consilier grad superior,cls.I gradatie 5,salariu de incadrare 1435 la care se adauga spor de vechime,spor de confidentialitate 15%,spor conditii vatamatoare 15%.Se mai dau alte sporuri in ziua de azi in afara de vechime?Ce omisai in prezent exercita tot atributiile de secretar prin dispozitie,adica fiind consilier cu preluare sarcini de servici secretar.Vreau sa imi ziceti daca este corect si ce sa fac !?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post secretar comuna blocat de 6 ani lihuoanaelena lihuoanaelena poate un primar sa tina blocat un post de secretar vacant peste 6 ani suplinit de un inginer zootehnist functionr public pe functia inspector specialitate.Se ... (vezi toată discuția)
Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)
Cresterea salariala ca urmare a trecerii de la functie de executie la functie de conducere daniel 78 daniel 78 Sunt functionar public, urmeaza sa trec de la functie de executie cu grad principal la o functie de conducere. Intrebarea mea este: voi fi trecut pe perioada ... (vezi toată discuția)