Sa incep: Copilul meu este nascut in luna noiembrie 2009. Pana in anul scolar 2013-2014 a frecventat grupele mica si mare la cresa. In luna mai am depus o cerere de inscriere a copilului la grupa mijlocie a gradinitei cu program prelungit din zona in care locuiesc, la care erau afisate un numar de 12 locuri vacante pentru grupa mijlocie. . Am depus toate docuementele (adeverinte de venit de la ambii parinti, copii acte, etc.). Am asteptat un timp in care nu am primit nici un raspuns si nici nu s-a afisat nimic. Am mers la secretariat unde aflu cu stupoare ca am copilul inscris la grupa mica. De atunci ma lupt cu toata lumea sa imi spuna cum sa fac sa imi scriu copilul la grupa la care vreau. Nu am reusit sa obtin nici un raspuns clar care au fost motivele pentru care, daca au fost locuri vacante, de ce copilul meu nu a fost admis sau care sunt motivele clare ale respingerii (parintii sunt ambii salariati, iar domiciului este in zona arondata gradinitei)
Intrebarea mea este: ce as putea face in continuare pentru a inscrie copilul la grupa mijlocie? Ce argumente legale pot folosi? Orice discutie amiabila cu persoanele de la scoala coordonatoare nu a avut succes.
Inscriere la cresa
susulica
Buna ziua,
As dori sa va intreb ce pot sa fac in cazul in care primesc un refuz privind inscrierea la cresa de stat, a copilului meu pe motiv ca nu sunt ... (vezi toată discuția)