avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1805 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Eliberare Cazier din alta localitate decat cea de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Eliberare Cazier din alta localitate decat cea de domiciliu

IGP Bucuresti elibereaza cazier judiciar pt persoane fizice? Persoana are domiciliul in Dambovita si nu are timp sa ajunga acolo.Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:10, 31 August 2013
Cazierul judiciar se elibereaza persoanelor fizice numai in localitatea de domiciliu. Presupun ca nu aveti domiciliul in Bucuresti (nici ca flotant).
Faceti o procura la notar pentru o persoana care are domiciliul in Bucuresti si aceasta poate cere in numele dvs. in Bucuresti, cazierul dvs. judiciar. Se elibereaza pe loc.
Tot procura puteti da unei rude apropiate din Dambovita, care sa solicite in localitatea dvs. de domiciliu din Dambovita, cazierul dvs. judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier tytovici tytovici buna ziua as dori sa aflu daca pot sa scot cazier necesar pentru permis din bucuresti avand in vedere ca eu am buletin de gorj (vezi toată discuția)
Eliberare cazier judiciar AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii pentru eliberarea cazierului judiciar in situatia in care fac cerere de eliberare a lui intr-un alt oras fata de ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier loredanahanta loredanahanta cum e posibil sa nu iti poti scoate cazierul judiciar oriunde te-ai afla in tara asta in situtia in care ai nevoie urgenta de el si timpul nu iti permite sa ... (vezi toată discuția)