avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA prestator de servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA prestator de servicii intracomunitare

Buna ziua,
Am marea rugaminte sa ma lamureasca si pe mine cineva in urmatoarea problema.
Am un PFA inregistrat in Registru Operatorilor intracomunitari, neplatitor de TVA, eu prestez servicii de reparatii auto intr-un stat UE, ptr. clientii de acolo.
Intrebare:
1, factura o emit fara TVA?
2, Depun la finante declaratie 390 v in fiecare luna ?
3, trebuie sa platesc TVA?

multumesc anticipat pentru raspuns,

Alte discuții în legătură

Contributii pfa cand sunt si angajat. declaratii pentru prestari servicii in state ue. florinat florinat Buna ziua, Pentru infiintarea unui PFA, daca sunt si angajat in acelasi timp cu CIM, ce contributii voi datora in calitate de PFA si ce declaratii am de ... (vezi toată discuția)
Declaratie prestare de servicii intracomunitare rocky2009 rocky2009 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce declartatii se depun pentru un PFA care este neplatitor de TVA, dar care presteaza servicii intracomunitare. Multumesc (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva completare si depunere declaratie anaf 390 vies valicos valicos Buna ziua, Am o nelamurire referitoare la depunerea declaratiei ANAF 390 VIES: \"Declaraţie recapitulativă privind livrările/achiziţiile/prestările ... (vezi toată discuția)