avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical obtinut de parintele care are drept ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical obtinut de parintele care are drept de asistent personal al copilului neoplazic

Daca mama are drept de asistent personal al copilului cu handicap grav (neoplazic), dar nu si-a facut dosar pentru a fi platita de stat ca asistent personal, are dreptul la concediu medical de la medicul curant al copilului?
Mentionez ca dreptul de asistent personal pe care il are o scuteste de palta spitalizarii atunci cand insoteste baiatul la tratament.

Alte discuții în legătură

Concediu ºi indemnizaþie pentru îngrijirea copilului bolnav cristichihaia cristichihaia Am o fetita de 5 ani care a suferit doua interventii chirurgicale pentru extragerea unei tumori si care in urma acestora a ramas cu mici deficiente locomotorii ... (vezi toată discuția)
Durata maxima de acordare a concediului medical acordat pentru ingrijirea copilului bolnav conform legii catalinavulpe74 catalinavulpe74 Cumnata mea este in germania cu copilul bolmav de neopalazie si urmeaza un tratament chimioterapeutic.Si s-au adunt un nr de 518 zile de concediu medical in ... (vezi toată discuția)
La cate zile de concediu medical am dreptul cand am un copil bolnav de cancer? geandan geandan va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea pe care o am din ianuarie cu copilul meu de 3 ani care e bolnav de cancer. ma intereseaza la cate zile de ... (vezi toată discuția)