avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat handicap

Buna ziua.Am contestat un certificat de handicap ,si comisia judeteana,a urmat sa-l trimita la Bucuresti,si urma ca in termen de 45 zile sa primesc un raspuns.Au trecut 4 luni si nu am mai primit nimic,fiindu-mi taiete toate drepturile.Pot sa ma adresez justitiei? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:07, 1 Septembrie 2013
Aveti dreptul sa va adresati justitiei, in acest caz,

Potrivit art.13 din HG nr.430/2008, contestaţiile se soluţionează prin decizii emise de Comisia superioară, în termen de 45 de zile lucrătoare de la data înregistrării.
Deciziile Comisiei superioare pot fi atacate potrivit Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările şi completările ulterioare.
Cererile adresate instanţei de contencios administrativ fiind. scutite de taxa judiciară de timbru.

Pe parcursul celor 4 luni ati contactat personal comisia superioara de expertiza medicala pentru a va informa despre stadiul verificarii eventual solutia dispusa ?
cei de la comisie a zis sa asteptam raspunsul prin posta acasa
Trebuia sa-i intrebati daca s-a judecat contestatia dvs.
Formulati o adresa catre Comisia Superioara prin care le solicitati sa va comunice in ce stadiu se afla contestatia dvs.
Ultima modificare: Duminică, 1 Septembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 448 si comisia de evaluare a persoanelor cu handicap Boldi_Melinda Boldi_Melinda Sunt o persoana cu dizabilitati si in anul 2009 am primit la Maramures dupa contestatie la Bucuresti gradul I, permanent fara asistent personal. In vara ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de incadrare in grad de handicap curelusa curelusa buna ziua ma numesc ionut sunt din pascani jud. iasi sunt bolnav de hemofilie tip a forma severa am mana stinga blocata din zona cot ,mina dreapta imi sunt ... (vezi toată discuția)
Am fost operat de cancer pe colon jivago62 jivago62 In data de 09 sept 2008 am fost operat de cancer pe colon scos 30 centimetri colon fara saculet , varsta 62 ani , dupa concediu medical ,am fost trecut in ... (vezi toată discuția)