avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... LITIGIU AMPLASARE SPATIU DE JOACA COPII
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

LITIGIU AMPLASARE SPATIU DE JOACA COPII

Viata mea e un cosmar ! langa blocul unde locuiesc Primaria Sector 1 A amplasat un spatiu de joaca pt copii si de atunci nu mai am liniste. mentionez ca spatiu este am plasat la circa 3 metrii de cele doua dormitoare ale apartamentului meu. daca ziua este un zgomot de nedescris facut de copii care se joaca, noaptea vin derbedeii din cartier si incep sa urle , sa injure sa asculte manele etc. Toate demersurile mele catre Primaria Sector 1 constand in memorii in care aratam situatia, audiente in repetate randuri la care veneau consierii primarului, nu au avut nici un efect. mai mult , azi 2 sept 2013, de dimineata, au venit niste muncitori cu utilaje si au inceput sa demoleze toboganul si leaganele de acolo din spatiul de joaca ( denumit de toata lumea din cartier drept Parc !?!? ). Bucuros , crezand ca Primaria s-a decis sa mute cosmarul acela de langa mine am intrebat pe muncitori ce fac si, DEZAMAGIRE, acestia mi-au raspunc ca demoleaza ca sa reconstruiasca alt Parc ,mai modern, ba mi-au aratat cu mandrie si bordurile ( ca doar nu erau sa lipseasxca bordurile, nu ?? ) CE TEMEI JURIDIC SA INVOC IN INSTANTA CACI SE PARE CA DOAR IN INSTANTA MAI POT FACE CEVA :sorry:??:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 17:09, 2 Septembrie 2013
În privinţa copiilor, ce puteţi face? Trebuie să se joace şi ei undeva.

Pentru derbedei există poliţia, fie cea a ministerului de interne, fie cea a primăriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare loc de joaca AncaAg AncaAg Buna seara. Locuiesc la parterul unui bloc unde este amplasat un loc de joaca la o distanta de 2.30 m de fereastra apartamentului. Locul de joaca exista de 20 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, povestea se intampla in bucuresti in sectorul 3, cand ... Gabriella& Gabriella& Buna ziua, povestea se intampla in Bucuresti in sectorul 3, cand ne-am mutat prin anul 2003 era liniste, de cativa ani nu mai este, in lateralul blocului in ... (vezi toată discuția)
Loc de joaca in spatiu comun al blocului DLucian DLucian Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat privind urmatoarea situatie: Locuiesc la parterul unui bloc si am 60mp de gradina. Langa aceasta, gradinata de ... (vezi toată discuția)