Viata mea e un cosmar ! langa blocul unde locuiesc Primaria Sector 1 A amplasat un spatiu de joaca pt copii si de atunci nu mai am liniste. mentionez ca spatiu este am plasat la circa 3 metrii de cele doua dormitoare ale apartamentului meu. daca ziua este un zgomot de nedescris facut de copii care se joaca, noaptea vin derbedeii din cartier si incep sa urle , sa injure sa asculte manele etc. Toate demersurile mele catre Primaria Sector 1 constand in memorii in care aratam situatia, audiente in repetate randuri la care veneau consierii primarului, nu au avut nici un efect. mai mult , azi 2 sept 2013, de dimineata, au venit niste muncitori cu utilaje si au inceput sa demoleze toboganul si leaganele de acolo din spatiul de joaca ( denumit de toata lumea din cartier drept Parc !?!? ). Bucuros , crezand ca Primaria s-a decis sa mute cosmarul acela de langa mine am intrebat pe muncitori ce fac si, DEZAMAGIRE, acestia mi-au raspunc ca demoleaza ca sa reconstruiasca alt Parc ,mai modern, ba mi-au aratat cu mandrie si bordurile ( ca doar nu erau sa lipseasxca bordurile, nu ?? ) CE TEMEI JURIDIC SA INVOC IN INSTANTA CACI SE PARE CA DOAR IN INSTANTA MAI POT FACE CEVA :sorry:??:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: