avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CERTIFICAT DE URBANISM LEGEA TACITA
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CERTIFICAT DE URBANISM LEGEA TACITA

Buna ziua.Am si eu o problema si va rog daca imi puteti da un raspuns in legatura cu un certificat de urbanism, daca se incadreaza legii tacite 27/2003
Vreau sa amplasez un chiosc provizoriu in curte,proprietate privata .Casa este de patrimoniu,
amplasarea chioscului este lateral dreapta la o distanta de 6m de casa,am obtinut avizele de la ministeru culturi
si de la mediu dar cei de la urbanism miau dat certificatul de urbanism nefavorabil ivocand faptul,DESTINATIA CONSTRUCTIEI PROPUSE NU ESTE CONFORM CU MONUMENTU ISTORIC.Mam dus la arhitectu sef si iam explicat ca am avizu favorabil de la cultura.Raspunsul lui e ca primarul nu vrea,am fost in audienta la primar si nu a putut sami dea un raspuns pe loc ,o sa imi dea un
raspuns sa analizeze cazul.Am formulat o petitie scrisa depusa la registratura primarului,rugand sa revina asupra deciziei de respingere a certificatului de urbanism sa aiba in vedere ca am toate avizele favorabile ,se afla pe proprietate privata si indeplinesc toate conditile.
Au trecut 35 de zile si nu am primit nici un raspuns,vreau sa stiu daca aceasta cauza se poate aplica legea tacita,si daca pot sa incep constructia,is sa ma adresez istantei de judecata .
VA MULTUMESC MULT DACA PUTETI SMI DATI UN RASPUNS
Cel mai recent răspuns: madalinfla , utilizator 11:17, 3 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
CERTIFICATUL DE URBANISM A FOST EMIS NEFAVORABIL INVOCAND UN MOTIV PE CARE EU AM AVIZ FAVORABIL .MA INTERESEAZA DACA IN URMA PETITIEI DEPUSE LA PRIMARIE NU AM PRIMIT RASPUNS IN TERMENUL LEGAL DE 30 ZILE .SE POATE APLICA LEGEA TACITA 27/2003

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism legea tacita 27/2003 madalinfla madalinfla Buna ziua.Am si eu o problema si va rog daca imi puteti da un raspuns in legatura cu un certificat de urbanism, daca se incadreaza legii tacite 27/2003 Vreau ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism-in aer szia2008 szia2008 Buna .Am cumparat un teren in septembrie 2007 , pe care am dori sa construim o casa.Am depus dosarul pentru certif. de urbanism inca din sept.2007.Ni s-a spus ... (vezi toată discuția)
Amplasare toneta (chiosc) fara autorizatie de construire Smera Smera Buna ziua, Sunt proprietarul unui teren privat, aflat in zona de protectie a unui monument istoric. Pe terenul respectiv doresc sa amplasez, fara ... (vezi toată discuția)