avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... repartizare locuinte anl
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

repartizare locuinte anl

buna ziua! as dori sa ma ajutati si pe mine cat mai urgent si sa ma lamuriti daca este corecta procedura primariei--s-au construit locuinte ANL intr-un numar de 160 (60 apartamente+100 garsoniere) .conform listei de repartizare ANL 2013, din cele 643 de dosare depuse ,am ocupat o pozitie pana in 60, ,respectandu-se toate conditiile si criteriile impuse.acum ,dupa afisarea listei mi s-a spus de la primarie ca nu voi putea primi un apartament ANL din cele 60, deoarece vor fi repartizate primordial apartamentele familiilor cu cu 2,3 copii aflati in lista aceea de 160, adica cel de pe pozitia 160 va putea primi apartament(pentru ca are 3 copii),iar cel de pe pozitia 2 va primi garsoniera ca nu are decat un copil.Criteriul cu numarul de copii se aplica a doua oara(numarul copiilor a mai fost punctat in prima evaluare).considerati ca este corect?multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce e de facut?- conditii chirie de la stat Paussdana Paussdana Sunt Dana,cãsãtoritã,cu 6 copii,unul fiind cu handicap. Locuim într-o garsonierã ANL și ne chinuim sã schimbãm locuința cu un apartament de 3-4 ... (vezi toată discuția)
Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)
Termen contestare hcl adelina mihut adelina mihut Buna ziua, Intr-o HCL privind aprobarea listei de repartizare a unor locuinte ANL, se precizeaza ca: contestatiile cu privire la repartizarea locuintelor se ... (vezi toată discuția)