avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare

buna ziua.
as avea urmatoarea intrebare: bunica a mostenit un teren in suprafata de 0.50 ha, mostenire lasat de la bunicul meu, decedat, care l-a mostenit la randul lui de la mama sa.
nu avem nici un act de vanzare cumparare, sau donatie, nimic.
acum as dori sa ma intabulez pe acest teren, eu, sua bunica mea daca ar fi mai simplu, insa nu stiu de unde sa incep.
va rog sa ma ajutati cu procedura, incepuand cu primii pasi.
mentionez ca nu am absolut nici un act pe acest teren, insa bunica mea il folosete de ani multi(20 doar de la decesul bunicului).
va multumesc

Alte discuții în legătură

Ce pasi trebuie sa urmez pentru a intra in posesia unui teren din partea bunicilor! K_RBON K_RBON Tin sa mentionez ca ambii bunici sunt in viata! Dintr-o curte de 1000 m bunicii mei doresc sa-mi lase mostenire jumatate (500 m) . De specificat ca nu exista ... (vezi toată discuția)
Extras cf pentru un teren obtinut prin act de donatie Dana-Ralucaa Dana-Ralucaa Buna ziua! Detin un teren obtinut prin act de donatie de la bunicii mei. Terenul a fost achizitionat in urma cu multi ani si am doar un contract de ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala- bunuri mostenite Lapin Lapin Buna ziua, 1. Îmi permit sa va pun o întrebare în urma decesului tatalui meu. Acesta a divortat de mama mea de multi ani si s-a recasatorit si a mai ... (vezi toată discuția)