Va rog sa ma indrumati ce are de facut un tata impreuna cu bunica copilului in urmatorul caz: mama are un copil din prima casatorie iar din cea dea doua casatorie inca un copil. toti locuiau in casa coproprietate a tatalui-bunicii copilului,avind fiecare o cota de 50 %,casa cumparata la tara ,inainte de casatoria celor 2 soti. Mama paraseste domiciliul cu copilul din prima casatorie lasind pe al doilea copil cu tatal sau si cu bunica. Nici unul din parintii copilului nu realizeaza venituri. Mama copilului nu are nici un alt domiciliu...nu are unde locui.Nu se stie unde a plecat. Tatal copilului nu are venituri,dar e coproprietar cu bunica pe casa. BUNICA in virsta de 54 ani are venituri de 24 milioane pe luna ,Ba mai mult chiar doreste sa ii fie ei incredintat minorul spre crestere si educare. Cum trebuie sa procedeze? Mentionez ca nora a parasit domiciliul conjugal de 4 zile si nimeni nu stie de ea. Va rog din suflet sa imi dati niste sfaturi in acest caz pentru ca eu la rindul meu sa ajut aceasta familie de la tara. Cazul mi-a fost prezentat de o prietena care cunoaste familia. E urgent. Mai am de facut o completare. Acum 4 zile cid nora a plecat de acasa si-a luat lucrurile in prezenta unui politist din comuna si chiar si el a vazut ca ea nu a dorit sa ia si copilul. A vrut doar hainele.
Plangere pentru abandon facuta la politie,apoi sa divorteze cerand la divort tutela copilului.Daca tatal nu doreste tutela copilului atunci bunica o poate solicita.
Divort cu copii
Florin2015
Situatia este urmatoarea: mama paraseste domiciliul conjugal impreuna cu copilul minor in virsta de 4 ani. Tatal este coproprietar impreuna cu mama sa ( cu ... (vezi toată discuția)
Divort
Lacramioara Constantin
Caz: Doi soti cu copil minor , 3 ani si ceva, divorteaza, (ea a depus cerere de divort cu incredintare copil). El sustine ca nu poate sa lase copilul in grija ... (vezi toată discuția)