avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Retinere garantie participare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Retinere garantie participare

Cum procedez pentru retinerea unei garantii de participare fata de un ofertant care a facut doua contestatii la o procedura de achizitie publica, ambele catre CNSNC. La prima contestatie i s-a dat castig de cauza drept pentru care s-a efectuat reevaluarea ofertelor iar cea de-a doua contestatie i-a fost respinsa pe fond.

Alte discuții în legătură

Hotarare ce modifica total decizia cnsc lemontee lemontee Buna ziua, La o procedura de achizitie publica de prestari servicii, o societate a fost desemnata castigatoare, s-a depus contestatie la CNSC, care le-a ... (vezi toată discuția)
Prelungirea garantiei de participare IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Va rog sa imi tansmiteti un punct de vedere asupra urmatoarei situatii: In urma Deciziei CNSC ,autoritatea contractanta trebuie sa solicite o clarificare cu ... (vezi toată discuția)
Achizitie publica - oferta castigatoare falsificata Detectiv01 Detectiv01 Va salut stimati juristi, avocati , alti specialisti , sunt un inginer reprezentant al unei firme straine ( micuta) . Am facut un dosar sa participam la o ... (vezi toată discuția)