avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Administrativ

Am 5 intrebari, probabil vor fi puerile din punctul dumneavoastra de vedere, dar care puteti, va rog sa imi raspundeti. Care dintre urmatoarele este act administrativ: !) o dispozitie a primarului cu urmatorul continut: "dispun inaintarea dosarului d-lui...catre Consiliul local in vederea obtinerii calitatii de Cetatean de onoare a Municipiului" 2) un certificat de inmatriculare a unui autoturism in Romania. 3) contract de concesiune intre Guvern si SC Cernobalu SRL. 4) o adresa semnata de catre secretara primarului cu urmatorul continut: "va informam ca prin dispozitia verbala data in data de 10 mai 2013 de primar ati fost eliberat din functia de serviciu din primarie". Ultima problema este legata de un act administrativ atat cu prevederi individuale cat si normative, este o lege prin care se da dreptul universitatilor private sa dea anumite diplome doar studentilor care indeplinesc anumite conditii? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Hot aga - vanzare; garantii etc dumitru2000 dumitru2000 Societatea X are un autoturism in patrimoniu (nu are ca obiect de activitate vanzare de autot) Z necomerciant - pers fizica vrea sa-l ... (vezi toată discuția)
Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)