avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procedura de despagubire victime de catre Soc de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procedura de despagubire victime de catre Soc de asigurari

As dori sa aflu daca ma poate informa cineva care este procedura de despagubire a victimelor in caz de vatamare corporala de catre societatea de asigurari.Mentionez ca eu sunt vinovatul , am ajuns in instanta cu victima care este din alt oras.As dori sa stiu ce trebuie sa fac ca sa fie despagubita de catre societatea de asigurari RCA.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 20:25, 21 Martie 2009
Este simplu. Daca erati asigurat, introduceti in cauza si societatea de asigurari.
Ma gandesc ca aveti avocat. El va sti ce cerere trebuie formulata.
succes.
av ZAHARIA F.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Martie 2009
AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri rca victime din autoturism propriu cyan cyan in cazul unui accident cu victime, victimele care se afla in autoturismul care a produs accidentul pot fi despagubite de catre societatea de asigurari a ... (vezi toată discuția)
Accident-vatamare corporala ely86 ely86 In urma cu o saptamana am provocat un accident de circulatie in urma caruia victima a suferit o fractura de femur stang si fractura incheietura mana ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni - rca-ul poate plati daunele? LAURENTZYU LAURENTZYU revin cu noi intrebari, legate de un nefericit eveniment. un individ a lovit-o pe logodnica mea pe trecerea de pietoni. a lovit-o destul de rau. in urma ... (vezi toată discuția)