avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detinerea de port arma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detinerea de port arma

Daca paratul detine port de arma din anul 1972 el nu trebuie sa fie actualizat la zi? Din 72 pana azi s a schimbat legea armelor si munitiilor de multe ori...stiu ca am citit undeva ca ti trebuie acordul semnat a minim 4-5 vecini apropiati pt permisu de port arma nu i asa? Ce masuri pot sa mai iau pt a grabi suspendarea permisului de port arma cel putin pana la finalizarea procesului?
Cel mai recent răspuns: ramyy3 , utilizator 14:22, 7 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc! N ati specificat nimic de acordul vecinilor...trebuie acordul lor semnat? Avand permis din '72 paratul are in jur de 70 ani...are dreptul sa poarte arma la varsta asa inaintata? Pot cere reluarea analizelor medicale mai ales psihologicul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detinere arma cu aer comprimat vidrag vidrag Va rog sa ma sfatuiti in problema urmatoare. Am achizitionat in anul 2003 o pusca cu aer comprimat, cal 4.5, de la un magazin autorizat, pe baza cazierului ... (vezi toată discuția)
Retragerea permisului de arma de vanatoare Pisi Mia Pisi Mia Am nevoie de o indrumare...Urgent! :(( O persoana care poseda permis de arma de vanatoare este internata intr-un spital de psihiatrie, se constata ca are o ... (vezi toată discuția)
Pot obtine permisul de port arma daca am amenzi neplatite ? Bogdan88 Bogdan88 Pot obtine permisul de port arma ( arme neletale ) daca am amenzi contraventionale neplatite ? Am 800 lei de plata - 4 amenzi a 200 lei fiecare pentru ... (vezi toată discuția)