avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot face plangere penala?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot face plangere penala?

am avut un proces civil actiune in constatare e vorba de o chitanta de mana incheiata intre mine si o pers ia a zis ca nu a semnato si a solocitat expertiza si conta expertiza a isit clar ca semnat am cistigat fondul si a declarat recurs si a cistigat recursul s-a respins actiunea dar nu si semnatura clar sa dovedit ca a semnat pot sai fac plingere penala pt calomnie sau altceva?
Cel mai recent răspuns: aleale88 , utilizator 22:51, 7 Septembrie 2013
Din putinele precizari este hazardat a ne putea exprima cu certitudine asupra existentei elementelor constitutive ale infractiunii mentionate de dvs
Fie reveniti cu detalii relevante ,fie contactati persoana specializata care analizand documentele pe care le detineti ,se poate pronunta daca exista elementele constitutive ale infractiunii de calomnie
deci am incheiat cu x o chitanta de mana in care era vorba de niste bani si sa isi retraga un dosar care se afla pe rol la primul termen clar ca nu si-a respectat intelegrea si a deschis actiune era o actiune in constatare ca pers x nu a recunoscut ca a semnat acel angajament si a cerut efectuarea expertizei carea aratat clar ca a semnat am cistigat eu fondul dar pers x a declarat recurs si la cistigat dar eu pot sai fac plingere penala ?ce motive as avea calomnie se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala pt calomnie? aleale88 aleale88 am avut un proces civil cu o pers era actiune in consatare sa se constate daca a semnat sau nu s-a faut expertiza si a iesit clar ca a semnat ,am cistigat ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare expertiza facuta de un expert aleale88 aleale88 buna ziua am avut un proces civil era actiune in constatare sa se arate daca sa semnat o chitanta scrisa de mana partea adev a cerut epertiza sa efectuat la tm ... (vezi toată discuția)
Pot merge la cedo cu aceasta cauza ? aleale88 aleale88 buna ziua am avut un proces civil era actiune in constatare sa se arate daca sa semnat o chitanta scrisa de mana partea adev a cerut epertiza sa efectuat la tm ... (vezi toată discuția)