avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reducere bilete postliceala, casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reducere bilete postliceala, casa de pensii

Buna ziua,

1.cei care urmeaza cursurile unei scoli postliceala au reducere la calatoria cu trenul asa cum se intampla in cazul studentilor?

2. daca abandonezi cursurile unei scoli postliceala esti obligat sa anunti Casa de pensii pentru a nu mai primi pensia de urmas?

Alte discuții în legătură

Trebuie sã anunþ la casa de pensii cã nu îmi continui studiile ºi nu mai îndeplinesc, astfel, condiþiile pentru a beneficia de pensie de urmaº? luluc luluc Daca ma inscriu la o scoala postliceala iar pe parcurs abandonez, trebuie sa anunt la Casa de Pensii ca am renuntat? Primesc pensie de urmas. (vezi toată discuția)
Tichete de calatorie pentru beneficiarii de pensie de urmas deeariri deeariri Va rog sa-mi spuneti in cazul in care fata de 19 ani care are pensie de urmas dupa tatal decedat poate avea cu cuponul de pensie de urmas reducere de tren de ... (vezi toată discuția)
Scoala postliceala - reduceri elevi ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua , daca urmez cursurile unei scoli postliceale particulare acreditate am dreptul la reducere pe tren ? (exact cum era la liceu sau facultate) ... (vezi toată discuția)