avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum inchid un cont la banca daca nu sunt titularul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum inchid un cont la banca daca nu sunt titularul contului?

Buna seara,
De ce am nevoie de la sotul meu ca sa ii inchid un cont la Ing unde el este titular? Noi ne-am stabilit in Germania si el momentat nu poate ajunge in tara.Daca ma poate ajuta cineva si cu un model ,cerere.Multumesc anticipat de raspuns!

Cel mai recent răspuns: ContSters116232 , utilizator 22:31, 21 Iulie 2014
Daca nu aveti o procura din partea dansului nu puteti inchide/deschide/opera pe conturile al caror titular nu sunteti dvs.
Joha a scris:
Daca nu aveti o procura din partea dansului nu puteti inchide/deschide/opera pe conturile al caror titular nu sunteti dvs.

Titularul nu poate folosi mijloacele de comunicare electronica: fax, e-mail sau comunicare scrisa cu confirmare de primire?
Ba da ,dar nu stiu daca se poate plus ca detine un home banking.
De obicei daca va prezentati dvs la Banca caci asa ati expus problema , Banca nu poate inchide un cont ce nu va apartine daca nu aveti procura. Intrebati la Banca de celelalte optiuni privind Internet banking.
Sa vin si cu rezolvarea :).Sotul i-a contactat pe mail si dupa o convorbire telefonica(au sunat ei chiar) contul a fost inchis.Ramane cand merg eu in tara sa predau la sucursala unde a fost deschis token-ul (homebanking).Pot sa le dau nota 10=D>

Alte discuții în legătură

Cum se realizeaza un ordin de plata rasfatzata rasfatzata am o nelamurire: am o firma (recent deschisa) care presteaza servicii IT si am incheiat un contract cu o alta firma. urmeaza sa i emit factura pe luna iulie, ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru marturie mincinoasa MihaiCL MihaiCL Buna seara. Am urmatoarea speta. Sunt inculpat intr un dosar penal fiind acuzat ca in perioada cand am lucrat ca si director de banca am facut un transfer ... (vezi toată discuția)
Eterna problema, nesimtirea bancilor - brd in cazul de fata grandanat grandanat O speta simpla Am un cont curent, cu un card de debit atasat deschis la BRD. Intrucat nu mai am nevoie de el vreau sa-l inchid. Din pacate conform politicii ... (vezi toată discuția)