avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda incalcare HG 69/2012
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda incalcare HG 69/2012

Societatea la care lucrez a primit in data de 28.03.2012 o amenda de 3.000 lei pentru incalcarea art.5 pct.18 din HG 69/2012 pentru ca nu s-a transmis formularul privind modificarile si situatia conducatorilor auto. Soferul a explicat inspectorului ca societatea noastra a demarat formalitatile de completare a formularului in data de 03.03.2012, achitand tariful de documentare corespunzator cheii de acces, iar in data de 05.03.2012 ne-au transmis cheia de acces. Problema a fost ca ARR-ul nu a deblocat accesul utilizatorului decat in data de 20.04.2012. Din data de 05.03.2012 pana in 20.04.2012 s-a luat legatura telefonica cu ARR-ul pentru deblocare dar s-a primit raspuns ca deblocarea mai dureaza deoarece sunt foarte multe solicitari.Am facut contestatie dar ISCTR sa ne indreptam asupra ARR-ului pentru recuperarea amenzii.
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2013
mihaiciornei, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda i.s.c.t.r. simonik2011 simonik2011 Buna ziua, un sofer angajat la firma fratelui meu aducea o remorca de la Bacau (nu transporta nimic in ea), a fost amendat de I.S.C.T.R. pentru ca efectua ... (vezi toată discuția)
Inregistrare soferi in registrul on line al arr gabibotea gabibotea Intrebare 1:Este obligatorie in registrarea soferilor in registrul on line Arr in conditiile in care in situatia soferilor nu a intervenit nici o modificare de ... (vezi toată discuția)
Aplicarea placutelor (dimensiuni si mase) pe camioane eu_craciun eu_craciun Buna ziua, am luat amenda pentru nerespectarea obligatiei de a asigura echiparea autovehiculului cu placute din care sa rezulte dimensiunile si masele maxime ... (vezi toată discuția)