avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii rulota hot-dog
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii rulota hot-dog

Buna ziua,

Doresc sa incep o afacere cu un rulota mobila de hot-dog, pe care urmeaza sa o plasez in diferite centre comerciale. Designul lui va fi precum cele din New York, asa cum apar ele si in filmele americane. El va contine urmatoarele: chiuveta cu pompa de apa, baterie de apa impreuna cu instalatie de apa calda, 2 recipienti de apa [menajera si de alimentare], frigider incorporat, spatiu de depozitare chifle, acoperisi cu lumina de proiectie, vaschete de incalzit batoanele de hot dog si crenvustii, etc.

Imi puteti spune va rog ce fel de autorizatii trebuie sa obtin in vederea construirii in regim propriu a rulotei de hot dog, precum si a pozitionarii acesteia in centre comerciale.

Va multumesc anticipat,
Alexandru Popescu

Alte discuții în legătură

Ordin 50/1990 mihaela_mastacan mihaela_mastacan Buna ziua, Va rog sa imi prezentati continutul art. 160 (3) din Anexa II la Ordinul 50/1990. Multumesc. (vezi toată discuția)
Anexa 2 a ordinului nr. 50/1990, completata in anii urmatori corneliamanescu corneliamanescu Sotul meu are scris pe cartea de munca : \"pentru activitatea CTC conform ordin 50 art. 3 care au lucrat in locuri de munca din intreprindere prevazute in ... (vezi toată discuția)
Salon infrumusetare - norme ue honey_geoo honey_geoo Buna seara! Care sunt normele de functionare ale unui salon de infrumusetare (manichiura, pedichiura, coafor, frizerie, cosmetica, masaj, solar)??????Care ... (vezi toată discuția)