buna ziua. am proces cu fosta sotie pentru stabilirea pensiei alimentare a minorului. mentionez ca sunt militar si beneficiez de norma de hrana si decontarea transportului. in cazul in care eu sunt in concediu de odihna nu beneficiez de transport. in hotararea instantei s-au luat in calcul toate veniturile din ultimele 6 luni fara a se tine cont ca nu sunt venituri permanente, deoarece in cele 6 luni au fost bani de haine, decont transport si norma hrana si stabilind o suma fixa din toate aceste venituri. intentionez sa fac recurs. ce sanse am sa diminueze suma?
Va trebui sa aduceti o adeverinta din care sa rezulte ca aceste venituri nu sunt permanente si sa se indice veniturile pe o perioada mai lunga pentru a se demonstra .
adeverinta de salariu care mi-a fost ceruta a cuprins toate veniturile defalcat. am uitat sa mentionez ca am poprire pe salariu cu executare judecatoreasca. aceasta se ia in considerare?
Poprire pe salariu
luca09
Buna ziua , am avut de platit un card de cumparaturi si din cauza reducerilor de salar nu am mai putut sa platesc. Acuma am fost executat de catre cu executor ... (vezi toată discuția)
Poprire venituri
madalin_80
Doresc sa stiu daca in cazul in care obtin venituri dintr-un contract de mandat in asigurari si am primit o infiintare de poprire la societate cu care ... (vezi toată discuția)