avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum atac o hotãrâre definitivã ºi irevocabilã ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum atac o hotãrâre definitivã ºi irevocabilã necomunicatã de doi ani?

Pot face recurs daca sunt nemultumit de o hotarare definitiva si irevocabila , daca nu am avut nici o comunicare acasa prin posta in ceea ce priveste decizia data, Dupa doi anii de zile ???Avocata m-a instintat ca aceasta hotarare este definitiva si irevocabila la Tribunalul local Caracal , recursul fiind respins de Tribunalul Judetean Olt. Pot ataca aceasta decizie la Curtea de Apel Craiova printr-un alt recurs ???
Ce solutie as mai putea avea?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:49, 5 Noiembrie 2013
Deciziile pronuntate in recurs nu se comunica,nu puteti ataca cu recurs o cauza ce a avut drept cale de atac un recurs sau cu alte cuvinte nu puteti face recurs la recurs.
Va multumesc pentru raspuns.In aceasta situatie ,exista alte cai de atac??? Daca nu sunt multumit de aceasta decizie ,pot face un nou apel ,pe langa Curtea de Apel Craiova , ori un nou apel la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei ???
Pavel-Marin a scris:
Daca nu sunt multumit de aceasta decizie ,pot face un nou apel ,pe langa Curtea de Apel Craiova , ori un nou apel la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei ?

Un nou apel după un recurs nu este admisibil. Mai pe înţelesul dvs., ar fi respins.

Pentru motivul pe care l-aţi menţionat aici, şi anume acela că nu sunteţi mulţumit de decizia instanţei de recurs, nu mai aveţi nicio cale de atac. Îmi pare rău.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs ( sau apel? ) la divort tocalione tocalione mai exista cale de atac la pronuntarea de divort (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda la banii platiti ca taxa de poluare ANTONIE ANTONIE prin decizia din 19.01.2012, a Curtii de Apel Craiova, definitiva si irevocabila, mi-am recuperat suma de 4423 lei platita drept taxa de poluare, dobanda ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila? JosefC JosefC Buna seara.Am si eu o intrebare : dupa ce se da hotararea judecatoreasca, scrie \\" cu drept de recurs in X zile \\"...Daca in decurs de \\"x\\" zile nu se ... (vezi toată discuția)