avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit norma de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit norma de venit

Buna seara! Problema mea este urmatoarea: la inceputul lunii mai cand m-am inregistrat cu un PFA pe constructii Cod CAEN 4120, am depus declaratia 200 privind veniturile realizate, as vrea sa va intreb daca se poate schimba aceasta declaratie cu declaratia 220.

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa monovertex monovertex Buna ziua, Am infiintat recent un PFA si m-am inregistrat fiscal. In declaratia 200 am completat data inceperii activitatii ca fiind 1 aprilie 2015, ... (vezi toată discuția)
Inregistrare persoana fizica pe 020 la fisc Vali26 Vali26 Sunt f nelamurita pentru urmatoarea speta: Dezvoltator imobiliar pe cod CAEN 4120 s-a inregistrat la fisc in data de 28.08.2014 prin declaratia 020. Si-a ... (vezi toată discuția)
Impozit 2010 - pfa psih psih Buna ziua, Luna aceasta am finalizat actele pentru infiintarea unui cabinet de psihologie, inclusiv obtinerea C.I.F. Impozitul pt. anul 2010 se plateste ... (vezi toată discuția)