Sunt f nelamurita pentru urmatoarea speta:
Dezvoltator imobiliar pe cod CAEN 4120 s-a inregistrat la fisc in data de 28.08.2014 prin declaratia 020. Si-a obtinut, CIFcu TVA trimestrial la data de 02.09.2018.
Am depus la fisc trimestrial 300 si 394 , contabilitatea in partida simpla.
Anul trecut 2017 din instiintarea fiscului am depus 200 pentru toata perioada 2014 - 2016.La rezultatul obtinut am luat in considerare contractele pe care le-a inregistrat la notar cat si facturile de cumparare de la diversi furnizori (persoane juridice ,pfa). Intrebarea este depun declaratia unica cu termen 16.07.2018 pentru rezultatul anului 2017 ?Depun estimat 2018 ? Precizez ca in ghidul elaborat de MF cat si in codul fiscal nu am identificat aceasta activitate 4120_ lucrari la construtie rezidentiale si nerezidentiale ca fiind specificata undeva...De asemenea nu-mi este clar daca este nevoie sa emita facturi fiscale si chitante fiscale pentru vanzarile de imobile pentru care incheie contractele la notar asa cum am mentionat ..Ma puteti orienta cu art de lege? Va multumesc
Daca ati apucat sa depuneti declaratia 220 la inceputul anului 2017 cu venitul estimat, trebuie sa depuneti si acum declaratia unica pentru inchiderea anului 2017. Cel mai bine ar fi sa mergeti la ei la finante sa va ajute la completare ca sa nu gresiti cumva, fiind primul an de aplicare a acestei declaratii.
Va multumesc, dar am fost la ei si nu stiu daca se completeaza pentru acest tip de activitate..
Din acest motiv am pus aceasta intrebare pe net! Se incadreaza la ce tip de activitate? Va multumesc
Declaratia 392
darabontcsilla
Buna ziua, am o intrebare , in legatura cu depunerea formularului 312. ultima zi a fost 25 feb.L-am depus, desi, sunt intrep, individ, cu venituri ocazionale, ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.