avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Aplicare program prima casa dupa recasatorire
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Aplicare program prima casa dupa recasatorire

Sunt in divort cu sotul.Impreuna am beneficiat de programul ""prima casa"" si vreau sa stiu daca voi mai putea beneficia dupa divort de acest program in eventualitatea ca ma casatoresc din nou
Cel mai recent răspuns: Elemer Kadar , Consilier juridic 14:39, 10 Septembrie 2013
Dacă a-ți fost doar girant atunci puteți beneficia, dar dacă nu, atunci nu cred că mai puteți beneficia încă odată de acest avantaj. dar cel mai bine este să vă interesați la bănci întrucât fiecare bancă are altă politică financiară și găsesc ei diferite metode pentru a beneficia de programe asemănătoare, important este să fiți credibilă, adică să aveți un loc de muncă stabil, salariu de la bun în sus, să nu aveți restanțe la alte credite și atunci eu zic că se rezolvă
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2013
Elemer Kadar, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca girant, am ajuns sa platesc poprirea, adica implicit imprumutul Alexandru Coparca Alexandru Coparca Buna ziua, Sunt intr-o situatie critica si sper sa gasesc o cale in urmatoarea situatie: Am ajutat un amic acum ceva timp(cam 2 ani de zile) sa obtina un ... (vezi toată discuția)
Rata la credit de nevoi personale uga321 uga321 Buna ziua Am si eu o intrebare? Am un credit la o banca in valoare de 120 euro pe luna luat prin 2008 (credit ne nevoi personale fara garantie girant sau ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu doresc sa mai rambursez un credit nevoi personale? OvidiuIamandi OvidiuIamandi Am ajuns intr-o situatie in care nu mai pot si si nu vreau sa mai caut scuze si sa platesc dobanzi mai mari la o refinantare pe o perioada mai lunga. Fratele ... (vezi toată discuția)