avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Compensatie chirie MApN
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Compensatie chirie MApN

Buna ziua,
Sunt angajat MApN si as dori sa stiu daca pot beneficia de compensatie lunara de chirie in urmatoarele conditii
1)am fost numit in prima functie in garnizoana Cluj Napoca unde am si domiciliul,
2)nici eu si nici sotia mea nu detinem proprietate personala si nici cota parte dintr un imobil aflat in localitatea Cluj Napoca
3)detin proprietate personala intr o alta localitate,sat Floresti,aflat la cativa km de Cluj Napoca
Conform legii,din cate am inteles eu,as avea dreptul la compensatie de chirie dar in momentul in care am fost la biroul personal pentru a cere detalii, mi s-a spus, doar verbal, fara sa mi se faca dovada scrisa, ca nu ma incadrez la compensatie lunara de chirie pentru ca detin proprietate care este la o distanta mai mica de 30km de Cluj Napoca si ca oricum satul Floresti face parte din garnizoana Cluj Napoca, ceea ce imi vine greu sa cred ca este adevarat
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: corsa10 , utilizator 19:08, 10 Septembrie 2013
Camaradul d-voastra de la biroul personal are dreptate...nu indepliniti conditiile pentru a beneficia de aceasta indemnizatie. Raspunsul scris va avea acelasi text .
Cu respect !
Care dintre conditii nu le indeplinesc?Cu respect
1. Floresti apartine garnizoanei Cluj-Napoca.
2. Sunteti proprietarul unui imobil in aceasta garnizoana.
Am inteles.Va multumesc pentru informatii.Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensatie chirie mapn in cazul achizitionarii unui imobil prin leasing imobiliar hrimiucsorin hrimiucsorin beneficiez de compensatie de chirie (mapn), in cazul in care achizitionez un imobil prin leasing imobiliar pierd acest drept? (vezi toată discuția)
Indemnizatii de chirie militari GELUBOTA GELUBOTA Buna ziua.As avea si eu o intrebare.Eu spre exemplu ma incadrez la conditiile prevazute de Hotararea 1867/2005respectiv Art. 3. - (1) Cadrul militar in ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare plata chirie in mapn nemesckiveronica nemesckiveronica sunt salariat in MAPN, pana cum am beneficiez de plata chiriei, numai ca apartamentul urmeaza a fi vandut unui cumnat,(care este de acord sa-l inchirize in ... (vezi toată discuția)