avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolatie apartament etaj 3
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolatie apartament etaj 3

Buna ziua. As dori sa izolez exterior apartamentul cu polistiren, cu alpinisti utilitari. Ca sa se coboare de pe bloc (4/4) trebuie sa cer acordul proprietarului de la etajul de deasupra (etaj 4)? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 13:19, 14 Septembrie 2013
Mai intai trebuie sa cereti aviz de la primarie
www.avocatnet.ro/content/for...

Vedeti si acest topic, poate va ajuta cu ceva.
si in cazul in care nu iau acest aviz si se trezeste vreun vecin sa ma reclame platesc amenda? am inteles ca acoperisul este parte comuna, dar tot nu am inteles daca trebuie sa cer acordul propritarului apart de la etajul 4. Pana la urma din neglijenta muncitorillor el va patimi primul
Daca va reclama platiti sigur amenda si va vor obliga sa le readuceti la starea initiala.Si terasa si exteriorul apartamentului pe care doriti sa-l izolati sunt parti comune si nu puteti face ce doriti,cand doriti si mai ales cum doriti
Chemati la o cafea acel vecin si transati direct problema. Nimeni nu poate sti reactiile vecinului dvs. vis avis de acest deranj. Fiti diplomat.

Alte discuții în legătură

Presedintele de scara nu permite accesul pe terasa blocului ContSters241638 ContSters241638 Am un prieten care doreste sa termo-izoleze exteriorul aparartamentului insa presedintele blocului nu ii permite accesul pe terasa blocului pentru a ancora ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma confrunt cu urmatoarea problema. anul trecut, in ... hadria1976 hadria1976 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Anul trecut, in nov 2021 am cumparat un apartament la etajul 4 din 10 cu fatada izolata in proportie de 75%. ... (vezi toată discuția)
Izolatie apartament... gratyela gratyela Buna ziua.... Odata cu venirea primaverii,(si ajutorul parintilor),dorim sa izolam apartamentul din motive strict ce tin de siguranta sanatatii familiei....o ... (vezi toată discuția)