Buna ziua.sunt insarcinata in luna a patra si as vrea sa stiu daca pot primi indemnizatie de crestere a copilului daca sunt in somaj.In data de 19 iulie 2013 mi s-a inchis cartea de munca si cu data de 11 iulie 2013 am intrat in somaj.Este posibil sa primesc indemnizatia?Va multumesc.
Si ce trebuie sa contina aceea adeverinta de la ultimul loc de munca,eu le-am spus ca duc adeverinta care inlocuieste cartea de munca sau o adeverinta unde sunt trecute toate lunile lucrate la ei si salariul pe fiecare luna si mi-au spus ca nu sunt bune,trebuie alta.Dar eu stiind ca obtin foarte greu o adeverinta de la dansi am crezut ca merge si cu ce am.
1. Exista un formular tip (Anexa 2) de adeverinta cu veniuturile nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.
2. - Aceasta adeverinta tip ar trebui sa o aiba fiecare angajator.
- Daca nu are o procurati dvs. de la Primarie.
3. Deoarece in cele 12 luni ati avut si venituri din salarii si din indemnizatie de somaj atunci veti lua cate o astfel de adeverinta si de la fostul angajator si de la Agentia de Somaj.
Indemnizatie ccc
mamica84
Buna ziua,
Exista cumva riscul sau nesansa daca imi lipseste o zi anterioara celor 12 luni inaintea nasterii copilului sa nu mai beneficiez de indemnizatia ... (vezi toată discuția)