avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare caz de boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare caz de boala

Am proteza totala pe piciorul drept [sold]din 1995,in 2002 sa mai rupt o data din capatul protezei ,acu sa ros capul femulal la stingu mergind foarte greu asi putea fi pensionat pe caz de boala ,avind numai 10 ani de munca ,
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:09, 11 Septembrie 2013
1. Se poate beneficia de pensie de invaliditate oricand, daca medicii vor hotari asta.

2. Incadrarea intr-un grad de invaliditate se face prin decizie emisa de medicul expert al asigurarilor sociale avand in vedere si documentele medicale emise de medicul specialist care asigura asistenta medicala.

3. - Trimiterea catre medical specialist o da medicul de familie.
- Asadar se incepe cu o vizita la medicul de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii obtinere indemnizatie de handicap si pensie de invaliditate cezarviorel cezarviorel Buna ziua,ma numesc ivancescu viorel din jud Botosani com. Ungureni ,am 48 de ani si am urmatoarele probleme , avind probleme cu piciorul drept am fost operat ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap accident rutier AnghelAnaGeorgiana AnghelAnaGeorgiana Buna ziua, Am si eu o intrebare . Pentru accident rutier grav din care a rezultat o proteza de sold pe viata , fara a putea folosii piciorul drept la ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie de invaliditate? GabrielCapita GabrielCapita In luna august 2016 am fost internat si operat Artro Plastie cu Grefa si proteza batuta femur stang, protezare sold, in ce conditie pot iesi la pensie ... (vezi toată discuția)