avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare tigari facute acasa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare tigari facute acasa

Este legal sa comercializezi tigari facute de tine cu tutun, foite si masina de rulat cumparate de pe internet? Daca da, care este cantitatea maxima? Care ar putea fi metodele prin care as putea vinde?
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 00:56, 12 Septembrie 2013
Veti fi cercetat pt. evaziune fiscală şi deţinere ilegală de produse accizabile conform Legii 241/2005. Deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit titlului VII, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător sau cu marcaje fabricate peste limita a 1 kg de tutun pentru fumat” reprezintă infracţiune, conform prevederilor Legii nr. 571/2003 modificată şi completată.
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2013
emil6702, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea este valabila? cod vamal oltul oltul se constituie infractiune l) deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor ... (vezi toată discuția)
Infractiune potrivit art 296.1 alin. 1 lit. l din cod fiscal bt02hac bt02hac buna, am primit o notificare ca sunt faptuitor intr-un proces potrivit legii nr 571/2003 art 296.1 aliniatul 1 litera L, ce ma sfatuiti? Nu am inteles mare ... (vezi toată discuția)
Este legal sa detii 1 kg de tutun fermentat in afara antrepozitului fiscal ? IonescuTiberiu IonescuTiberiu Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare : daca cumpar de pe net de la diversi producatori persoane fizice, [b]1 kg de tutun pe luna, este legal ? Ma refer la ... (vezi toată discuția)