Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati caut urgent o solutie, am cumparat o masina in data de 25 ianuarie 2013 in urma efectuari RAR am descoperit ca masina are acte false si ca este blocata administrativ din 2007, mentionez ca masina este inmatricuata in Romania si a fost in baza de date la registrul auto roman pana la data de 23.12.2007,pana cand cei de la RAR au blocato pe motiv ca a fost inmatriculata cu acte false.
Cel de la care am cumparato sa dovedit a fi inexistet deoarece sa prezentat la vanzarea masini cu acte false in speta: buletin, certificat fiscal, factura masini si certificatul de autenticitate,din investigatile facute de mine masina este furata din italia mentionez faptul ca am facut palangere la politie imediat dupa ce am descoperit ca este furata, de atunci nu mai pot circula cu masina deoarece mi-au fost ridicate actele pe motiv ca sunt false si ca masina se afla in cercetarea organelor de politie, va rog respectos sa imi spuneti ce sansa mai am de a ma putea folosi de masina si care ar fi procedurile in instanta?Multumes anticipat!
Pana la finalizarea cercetarii nu puteti circula cu autoturismul
In situatia mentionata posibil auto sa fie indisponibilizat de autoritati,astfel incat pentru recuperare prejudiciu va fi necesar sa actionati in instanta vanzatorul
Si in cazul de fata nu exista nici o solutie sa ma pot folosi de masina ,cu respect fata de organele de cercetare dar se misca foarte foarte greu si asta din cate am constatat eu va dura luni sau chiar ani buni cea ce masina se va deteriora nefiind folosita ,nicio instanta din romania nu ma poate pune in postura de a ma folosi de masina ?Tin sa precizez ca am cunoscut cazuri in care sunt masini aflate in circulatie cu mentiunea pe talon masina furata
Va confruntati cu o situatie delicata,deoarece pe de o parte este fapta cu autor necunoscut,iar pe alta parte este fapta fara violenta,astfel incat cercetarea dureaza
Cunosc speta identica a carei cercetare,fara sa ajunga in instanta ,a durat 8 ani
Reinmatriculare auto ro
EmiB
Buna ziua, am urmatoarea situatie si as avea nevoie de un sfat. Am un prieten a carui masina a fost furata in Bulgaria in anul 2008. In anul 2013 I-a fost ... (vezi toată discuția)
Furt auto
neo_35
Am cumparat o masina inmatriculata in Romania care la prima vedere ar fi fost in regula cu toate actele necesare( carte , talon, factura fiscala, fisa de ... (vezi toată discuția)